Crvena zvezda gostuje u Kruševcu: Zapad zatvoren za navijače gostiju!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Da bi obezbedili što više svojih pristalicna stadionua na nedeljnoj utakmici Napredak – Crvena zvezda Kruševljani su odlučili da zapadnu tribinu zatvore za gledaoce sa obeležjima Crvene zvezde!

elimo što veću podršku navijača i zato na Zapad 1, kao i na severnu tribinu gde su „Jakuze“, neće moći da uđu navijači sa obeležjima Crvene zvezde. Jedan gledalac će, uz ličnu ispravu, moći da kupi najviše sedam ulaznica. – obavestio je javnost Vladica Arsić, direktor FK Napredak.

Utakmica Napredak – Crvena zvezda igra se u nedelju u 17 časova a kapije stadiona „Mladost“ biće otvorene u 15 časova dok će sat ranije biti zatvorene sve ulice u blizini stadiona.

Cene ulaznica su popularne, 200 za severnu, 400 za južnu, 500 za istočnu tribinu, 600 za Zapad 1 i 700 dinara za Zapad 2 a prodaja je počela u petak u 10 časova na blagajni stadiona.

Pod vođstvom novog trenera Milorada Kosanovića Kruševljani su osvojili četiri boda u dve utakmice.

Za ovu utakmicu se pripremamo kao i za svaku drugu. Zvezda je magnet za navijače i to me raduje. Imamo pozitivnu atmosferu nakon četiri osvojena boda i ova utakmica je, na neki način, nagrada za igrače. Cilj je da odigramo maksimalno koncentrisano i borbeno. Poštujemo dostignuća Crvene zvezde u ovoj sezoni ali se ne predajemo unapred. – kaže Kosanović koji je u trenerskoj karijeri dva puta sedeo na klupi Crvene zvezde.

Nikola Mitrović se ovog leta, nakon igranja u Mađarskoj, Izraelu, Kini i Kipru, vratio u matični klub.

Pratio sam igre Crvene zvezde ovog leta i zaista igraju jako dobar fudbal. Ipak, oni dolaze na naš stadion. Ako pružimo maksimum možemo da se nadamo pozitivnom rezultatu. – ističe Mitrović.

Za utakmicu sa Crvenom zvezdom Kosanović neće moći da računa jedino na Nemanju Petrovića koji je povređen.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Možda vam se dopadne i Više od ovog autora

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

3 + 14 =