Deki Bosanac ubijen u Kosovskoj Mitrovici!

Beogradski mediji prenose da je jutros u Kosovskoj Mitrovici ubijen Dejan Stević-Deki Bosanac.

Telo Dejana Stevića pronađeno je jutros oko 5 sati i 30 minuta u ulici Cara Dušana u severnom delu Kosovske Mitrovice, pišu “Večernje novosti”.

Stević je ubijen, a za ovaj zločin osumnjičen je i uhapšen Mića Urošević, zvani Četnik.

Policija je dobila poziv u 5 sati i 30 minuta i na licu mesta u ulici Cara Dušana zatekla beživotno telo Stevića. Na telu su vidljivi tragovi krvi u predelu stomaka, pa se sumnja da se radi u ubistvu. Istražni timovi kosovske policije vrše uviđaj na licu mesta – rekao je šef operative Kosovske policije za region sever Željko Bojić.

 Pored beživotnog tela koje je na sredini ulice koja vodi ka međunarodnom poslovnom koledžu, policija je zatekla i automobil marke “Ford fokus” sive boje bez registarskih tablica sa otvorenim vratima na mestu vozača što ukazuje na mogućnost da je žrtva ovog napada pokušala da pobegne ili potraži pomoć u nekoj od obližnjih kuća.

Kako Novosti saznaju, Stević je inače poznat kao Deki Bosanac rodom iz Kruševca, i on je poznati kriminalac koji ima podebeo policijski dosije.

Za njegovo ubistvo osumnjičen je Mića Urošević zvani Četnik, iz Aleksinca, za kojim je bila raspisana potrenica zbog ubistva počinjenog 2014.god.