Fabrika maziva promovisala novi logo i automobile

Fabrika maziva je u centru Kruševca održala prezentaciju na kojoj su predstavljeni novi logo i novi automobili.

Decenijama smo koristili stari logo i nismo bili zadovoljni tim rešenjem. Pokušali smo da, sa malo para, dođemo do novog rešenja i mislim da smo u tome uspeli. Novi logo je pun dinamike, života, energije. – kazao je Vladica Petrović, generalni direktor Fabrike maziva.

Vladica Petrović, generalni direktor Fabrike maziva FOTO: S. Milenković

Vladica Petrović, generalni direktor Fabrike maziva FOTO: S. Milenković

FAM je predstavio i novi vozni park u kojem su 25 automobila marke “fiat”, tri kombija i tri kamiona. U Fabrici maziva ističu da su kupovinom ovih vozila podržali domaću auto industriju, ali da očekuju da i ona podrži njih.

Vladica Petrović je najavio da će FAM najboljim đacima kruševačkih srednjih škola, čiji profili su potrebni ovoj kompaniji, ponuditi stipendije i, kasnije, posao.

Od Ministarstva privrede dobili smo sredstva da FAM svoj pogon iz Lipovca prebaci na novu lokaciju. Time ćemo postići značajne uštede i efikasnost u radu. Imamo i predlog za grad. Fabrici maziva je potrebno 3,5 miliona evra da izmestimo fabriku sa lokacije u centru grada. Nudimo gradonačelniku da dva miliona evra obezbedi grad, dok će FAM obezbediti milion i po evra. Na taj način bi grad dobio atraktivnu lokaciju, dok bi naša proizvodnja bila koncentrisana na jednom mestu. – izneo je svoj predlog Vladica Petrović.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Print this pageEmail this to someone