Prezentacija projekta “Tvoj karijerni trenutak”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Grad Kruševac, u partnerstvu sa Omladinskim savetom Kruševac, organizuje prezentaciju projekta “Tvoj karijerni kutak”.

Projekat “Tvoj karijerni kutak” je projekat namenjen mladima od 15-19 godina a obuhvata obuke karijernog vođenja kako bi mladi lakše izabrali svoje buduće zanimanje. Ovaj projekat realizuje Kancelarija za mlade Odeljenja za društvene delatnosti u partnerstvu sa Omladinskim savetom Kruševac, finansira Švajcarska razvojna agencija.

Projekat “Tvoj karijerni kutak” je deo projekta “Znanjem do posla” koji se sprovodi u pet odabranih gradova , među kojima je i grad Kruševac kao vodeći partner na projektu. .

“Tvoj karijerni kutak” omogući će savetovanje mladih (individualno, grupno, telefonsko), pomoć pri sastavljanju radne biografije, motivacionog pisma i prijava za posao; pomoć u aktivnom traženju posla i prilika za sticanje radnog iskustva kao i pripremu mladih za razgovor za posao; informisanje o mogućnostima nastavak studija, programa mobilnosti i stipendija; umrežavanje (veštine razvijanja mreže kontakata značajnih za profesionalni razvoj).

U okviru „Tvoj karijerni kutak“ biće napravljen i razvijen online sistem informacija koji će biti namenjen mladima kako bi što bolje dobili prave informacije neophodne za razvoj karijere.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Možda vam se dopadne i Više od ovog autora

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

15 − 6 =