Prikupljeno više od sedam tona hrane za najsiromašnije

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Tokom samo tri dana građani Srbije su prikupili više od sedam tona hrane u velikoj humanitarnoj akciji koju je organizovala Banka hrane uz podršku kompanije Delez Srbija, a u 12 mesta širom zemlje.

Građani Srbije pokazali su humanost i za najugroženije sugrađane donirali više od sedam tona hrane. U ovoj akciji učestvovalo je 78 Maxi, Tempo i Shop&Go objekata, a sakupljena hrana otišla je na trpeze onih kojima je najpotrebnija.

I ove godine nastavljamo uspešno projekat prikupljanja hrane za najugroženije građane. Ponosni smo što se i posle toliko godina ovoj akciji i dalje odaziva ogroman broj građana. Upućena donacija je velika i materijalna i emotivna podrška za sve one koji će zbog solidarnosti svojih sugrađana imati obrok na trpezi i još jednom videti da nisu zaboravljeni“, izjavila je Radmila Ivetić, u ime Banke hrane.

Akcija je organizovana u Delez objektima u 12 mesta u Srbiji.

I ovog aprila naši potrošači uverili su nas koliko su humani, solidarni i osvešćeni po pitanju onih kojima je pomoć najpotrebnija. Delez Srbija sarađuje sa Bankom hrane od samog početka, do sada smo donirali blizu dve hiljade tona hrane i verujemo da zajedničkim snagama možemo dati još značajniji doprinos borbi protiv gladi u nasem drustvu”, rekao je Nikola Papak, menadžer korporativnih komunikacija kompanije Delez Srbija.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Možda vam se dopadne i Više od ovog autora

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

2 × 1 =