Puštena u rad oprema za sortiranje sekundarnih sirovina

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

U okviru projekta “Osnažiti! Društveno-ekonomska inkluzija Roma i najsiromašnijeg seoskog stanovništva kroz proces reciklaže“ u JKP „Kruševac“ je puštena u rad nova oprema za sortiranje i baliranje sekundarnih sirovina.

Ukupna vrednost nabavljene opreme iznosi 992.000 dinara, a oprema se sastoji iz vertikalne prese, trake za sortiranje i perforatora za sekundardne sirovine.

Cilj nabavke ove opreme je da se rad reciklažnog centra prilagodi novim trendovima i zahtevima tržišta sekundranih sirovina. Zastarela oprema koju je JPK “Kruševac” poslednjih godina koristio, nije zadovoljavala kvantitativno uvećanje priliva sekundarnih sirovina.

Projekat „Osnažiti“ je u pretekla tri meseca intenzivno radio na formiranju mreže od 55 sakupljača koji svoje sirovine prodaju JKP “Kruševac”. Za sakupljače su obezbeđena kolica za sakupljanje sekundarnih sirovina.

Kompletan projekat je finansiran od strane Evropske Unije, a sprovode ga JKP “Kruševac”, kao nosilac projekta, Grad Kruševac i OCD Treehouse kao partneri.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Možda vam se dopadne i Više od ovog autora

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

nineteen + eight =