Trstenik na Moravi 2017.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Počela je tradicionalna zabavno sportska manifestacija “Trstenik na Moravi”. Sve je krenulo besplatnom vožnjom čamcima na Zapadnoj Moravi koju je organizovalo DSV “Zapadna Morava”, a iz ovog društva i TO opštine Trstenik pozvali su građane na druženje. Garantuju lep provod na reci, na obali i u gradu, jer je planiran zanimljiv i sadržajan program manifestacije.

Šetalište pored bazena ugostilo je izložbu fotografija sa ove manifestacije od 2005. do 2016. godine, na teniskim terenima Sportskog centra počeo je teniski turnir, a na gradskom bazenu su večeras na programu igre na vodi. Sutra je planirana vaterpolo utakmica, a posle toga, u večernjim satima sledi svečano otvaranje manifestacije “Trstenik na Moravi” uz dodelu nagrade “Najmoravac”. Posle otvaranja posetioci će moći da vide viteški šou s vatrom.

U terminu od 10. do 12. avgusta biće održana likovna kolonija, takmičenje pionira u pecanju, “Šarena ulica” na Omladinskom keju, rolerijada za decu, “Morava fest”, i koncert di džejeva na sportskim terenima. Dalje, na gradskoj plaži i na obali Zapadne Morave biće održano takmičenje u kuvanju riblje čorbe, trka čamaca “moravaca” sa motkom (seniori i veterani), kao i plivački maraton.

U programu je i likovna radionica “Lutkice iz Neolita”, dečija predstava “Grad na zrnu pšenice”, a na platou ispred zgrade opštine Trstenik će biti održana trka beba, karaoka takmičenje, i koncert uličnih svirača “Barka dilo”.

Za nedelju 13. avgusta zakazan je moravski spust od Jerininog grada, svečana dodela zahvalnica i diploma, i manifestacija će biti završena koncertima trsteničkih Kulturno umetničkih društava.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Možda vam se dopadne i Više od ovog autora

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

seventeen − thirteen =