Baba od 76 godina pucala na majstora!

0

U selu Obrež kod Varvarina danas popodne se dogodio incident kada je starica od 76 godina iz vatrenog oružja pucala na majstora koji je menjao bravu!

M.M. (76) iz sela Obrež kod Varvarina danas popodne pucala je iz pištolja na majstora G.B. (40) dok je ovaj menjao bravu na vratima kuće.

D.R., snaha M.M., sa kojom nije u dobrim odnosima, a koja živi u Švedskoj, po povratku je zatekla promenjenu bravu. Pozvala je majstora da obije vrata i stavi novu bravu. M.M. se pojavila dok je majstor radio, a u jednom trenutku je izvadila pištolj i pucala”, objašnjava izvor KruševacPress-a

Ranjeni bravar zadobio je lake povrede. Policija je brzo pristigla na lice mesta i do kasno uveče trajalo je saslušanje osumnjičene.

Prema navodima meštana Obreža razlog incidenta je podela imovine nakon razvoda sina osumnjičene. Snaji je nakon razvoda pripalo prizemlje, dok je sin dobio gornji sprat. Osumnjičena M.M. je živela u drugoj kući u istom dvorištu.

U Obrežu nisu mogli da sigurnošću da potvrde ko je tačno zamenio bravu, ali priča se da to nije prvi put da snaja po povratku iz inostranstva ne može da uđe u deo kuće, koji je u njenom vlasništvu.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content