DAN OPŠTINE: Aleksandar Vučić počasni građanin Ćićevca

Svečanom sednicom i dodelom prizananja u Ćićevcu je obeležen Dan opštine.

Jednoglasnom odlukom odbornika Skupštine Ćićevca, za Počasnog građanina opštine Ćićevac proglašen je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić. U obrazloženju, između ostalog, stoji da je dao nesebičan doprinos razvoju Ćićevca u proteklom periodu.

Ministarka privrede Anđelka Atanasković dobitnica je Povelje za izuzetan doprinos razvoju Opštine Ćićevac. U ime ministarke Povelju je primio Zoran Dimitrijević, državni sekretar u Ministarstvu privrede.

Dimitrijević je podsetio da je Ministarstvo privrede sa blizu 55 miliona dinara 2021. godine podržalo realizaciju projekta za rekonstrukciju putnog pravca Braljina-Trubarevo u cilju razvoja seoskog turizma Opštine Ćićevac.

Izgrađena je saobraćajnica dužine 5.700 metara, unapređena infrastruktura, a pre samo desetak dana, izvođač radova uveden je u posao radi realizacije projekta izgradnje sekundarne vodovodne mreže u industrijskoj zoni Pojate. U ovom projektu ukupne vrednosti preko 28, 6 miliona dinara, Ministarstvo učestvuje sa skoro 24 miliona dinara. Tu se ne zaustavljamo već zajedno gradimo budućnost Opštine Ćićevac i cele Srbije“, dodao je Dimitrijević.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content