DEBATA: “Medijska pismenost u lokalnim sredinama”

0

Poslovno udruženje asocijacije lokalnih i nezavisnih medija ”Lokal pres” u ponedeljak, 4. novembra 2019. organizuje debatu na temu „Medijska pismenost u lokalnim sredinama’’  u prostorijama lokalne samouprave Grada Kruševca,  sa početkom u 12 sati.

Ova debata je deo projekta „Primena medijske regulative u lokalnim sredinama“, organizovanog sa ciljem da  se poboljša razumevanje i unapredi komunikacija  među svim lokalnim akterima, od lokalnih samouprava, lokalnih organizacija civilnog društva, do  lokalnih medija.

Učesnici debata ce imati prilike i da budu informisani o ključnim elementima Nacrta medijske strategije i o najboljnim načinima njene implementacije u lokalnim sredinama.

Debata u Kruševcu je  druga od tri planirane debate i finansijski je podržana od strane Misije OEBS-a u Srbiji. Na početku razgovora učesnici skupa imaće prilike  da čuju rezultate istrazivanja „Lokal presa“ o  primeni Zakona o javnom informisanju i medijima u lokalnim sredinama na projektno sufinansiranje na lokalu.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content