Levica Srbije: Toplana da hladi, ukrasi da greju?

0

Povodom problema sa grejanjem na početku grejne sezone oglasio se odbor Levice Srbije u Kruševcu.

Zbog mnogobrojnih žalbi građana Kruševca koje smo primili povodom lošeg centralnog grejanja u Kruševcu, a uzimajući u obzir da je sezona grejanja počela 15. oktobra i da građani isto to grejanje plaćaju tokom cele godine, Levica Srbije želi da postavi pitanje direktoru kruševačke Gradske toplane, gospodinu Azdejkoviću i gradskoj upravi Kruševac i aktuelnoj vlasti: Da li građani plaćaju grejanje koje nemaju ili novogodišnje ukrase, u oktobru mesecu, koje imaju?

Nesposobnost koju svakoga dana pokazujete i iznova dokazujete i smejanje u lice građana Kruševca postavljanjem novogodišnje rasvete i ukrasa, dok se smrzavaju u svojim domovima, je nedopustivo.
Levica Srbije razume da je kadrovima aktuelne vlasti i direktorima javnih preduzeća toplo oko srca jer ih džepovi puni novca građana sigurno dobro greju ali ih opominjemo da su radijatori u stanovima i kućama hladni i da očekujemo hitno rešavanje ovog problema kako se ljudi ne bi smrzavali u svojim domovima.

Još jednom ponavljamo, građani su platili i plaćaju isporuku toplotne energije, a ne ukrase i rasvetu na banderama. Primate platu od istih tih građana da svoj posao radite kako treba. Ukoliko niste sposobni da obavljate poslove za koje ste plaćeni, podnesite ostavke!

Ukoliko se stvari ne promene, Levica Srbije će pozvati građane na protest ispred gradske Toplane Kruševac. Očekujemo brzu i adekvatnu reakciju nadležnih i odgovornih“, navodi se u saopštenju Levice Srbije Kruševac.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content