NARODNA STRANKA: “Neka objave šta imamo da kažemo a posle mogu i da nas satanizuju!”

0

Narodna stranka je održala konferenciju za novinare na kojoj se govorilo o medijskom mraku.

Narodna stranka, parlamentarna partija, članica i jedan od osnivača SZS, u Kruševcu, a i u celom Rasinskom okrugu, pored regionalne tv i par lokalnih tv nema mogućnost pojavljivanja u medijima. Zato smo primorani da ovako snimamo konferencije i objavljujem samo putem interneta.
I u vreme Slobodana Milošević mediji su bili dostupni za opoziciju, a to je bilo ozloglašeno doba. Setite se kako je za vreme vlasti Demokratske stranke na lokalnim medijima bila zastupljena Radikalna stranka, kao opoziciona partija.
Danas, kada nam ide nikad bolje, ne demokratija je nikad jača, a nije medijski mrak, već crnilo“, istakla je Inga Rakić i nastavila.
Danas u medijima imamo jednoumlje i jednopartijski sistem. Iako je većina lokalnih medija u privatnom vlasništvu, oni itekako prenose vesti vladajuće partije i tako stvaraju jednopartijski sistem, kao da opozicija ne postoji.
Valjda se podrazumeva da u jednom demokratskom društvu, u koje se ovaj režim kune, da je obaveza i dužnost medija da prisustvuju i objave i ovo što mi imamo da kažemo, a posle mogu slobodno da nas satanizuju, jer to im jako dobro već ide.
Prosto je neverovatno da jedna zemlja, kao Srbija, kandidat za ulazak u EU ima ovakav medijski mrak“.

LJiljana Rajić Čolović je govorila o tome kako državne institucije i Narodna banka Srbije štite korporativni sektor a na štetu građana.

Svi građani Kruševca mogu da se obrate Narodnoj stranci za besplatnu pravnu pomoć“, naglasila je LJiljana Rajić Čolović.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content