NASTAVLJA SE FUDBALSKO PRVENSTVO: Prva runda dvomeča sa TSC

Fudbaleri Napretka će u subotu, na svom stadionu, odigrati prvi od dva susreta sa ekipom TSC iz Bačke Topole.

Iskoristili smo pauzu na najbolji način, pre svega da se odmorimo posle utakmice u Novom Sadu, a potom pojačanim radom u nekim segmentima se što bolje pripremimo za sledeći duel. Akcenat je, pre svega, bio na podizanju nivoa razumevanja u komunikaciji u igri. Imali smo lepo vreme i dobar teren i posle dve nedelje jedva čekamo da se vratimo u takmičarski ritam, jer utakmice su ono zbog čega sve u međuvremenu radimo”, kazao je na konferenciji za novinare Goran Stevanović, prvi trener Napretka.

Napredak i TSC će prvo odmeriti snagu u prvenstvenom duelu a već u sredu, u Senti, igraju meč osmine finala Kupa Srbije.

Kada sam došao rekao sam igračima – idemo od treninga do treninga, razmišljamo samo o narednoj utakmici. Tako da nam je najvažniji subotnji okršaj sa rivalom iz Bačke Topole. Uspeli smo da izgradimo timski duh i maksimalno pozitivni, puni samopouzdanja i u dobroj atmosferi čekamo tu utakmicu, svesni koliko nam znači. O ostalom što nam predstoji, za sada ne razmišljamo”, ističe Stevanović.

Napredak ni u subotnjem duelu neće biti kompletan a spisku povređenih igrača dodat je golman Miloš Ostojić.

 

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content