Osmoro kandidata iz Rasinskog okruga na listi SPS – Jedinstvena Srbija

Republička izborna komisija je proglasila izbornu listu Ivica Dačić -“Socijalistička partija Srbije – Jedinstvena Srbija – Dragan Marković – Palma”  na kojoj je osmoro kandidata iz Rasinskog okruga.

Sudeći prema predizbornim prognozama i pozicijama na izbornoj listi male su šanse da makar jedan od kandidata iz našeg okruga sedne u skupštinsku klupu.

Diplomirani pravnik iz Aleksandrovca Jelena Vujić – Obradović je 32. na listi a Siniša Maksimović iz Kruševca 46.-ti. Bojana Đorđević, koja je jednom već bila poslanica u Skupštini Srbije, je 69. na listi a Radomir Milunović, lider trsteničkih socijalista 114.-ti.

Stomatolog Aleksandar Petronijević iz Kruševca zauzima 172. mesto na listi poslaničkih kandidata dok je Dragan Lazić, direktor Sportskog centra i predsednik Gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Kruševcu na 197. mestu.

Zoran Ćoćić, diplomirani inžinjer poljoprivrede iz Aleksandrovca je na poziciji broj 206 dok je Jovan Cvetković iz Brusa na 230. mestu.

 

You might also like More from author

1 Comment

  1. carapan says

    Hahahaha, “male šanse”? Nisu male, Jelena Vujić je sigurna, kao i Siniša Maksimović, dok i Bojana Đorđević ima velike šanse da u roku od godinu dana uđe u poslaničke klupe. Mnogo potcenjujete koaliciju SPS-a i JS-a ….. Iznenadicete se veoma kad pristignu izborni rezultati.

Comments are closed.

Skip to content