Osmoro kandidata iz Rasinskog okruga na listi SPS – Jedinstvena Srbija

1

Republička izborna komisija je proglasila izbornu listu Ivica Dačić -“Socijalistička partija Srbije – Jedinstvena Srbija – Dragan Marković – Palma”  na kojoj je osmoro kandidata iz Rasinskog okruga.

Sudeći prema predizbornim prognozama i pozicijama na izbornoj listi male su šanse da makar jedan od kandidata iz našeg okruga sedne u skupštinsku klupu.

Diplomirani pravnik iz Aleksandrovca Jelena Vujić – Obradović je 32. na listi a Siniša Maksimović iz Kruševca 46.-ti. Bojana Đorđević, koja je jednom već bila poslanica u Skupštini Srbije, je 69. na listi a Radomir Milunović, lider trsteničkih socijalista 114.-ti.

Stomatolog Aleksandar Petronijević iz Kruševca zauzima 172. mesto na listi poslaničkih kandidata dok je Dragan Lazić, direktor Sportskog centra i predsednik Gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Kruševcu na 197. mestu.

Zoran Ćoćić, diplomirani inžinjer poljoprivrede iz Aleksandrovca je na poziciji broj 206 dok je Jovan Cvetković iz Brusa na 230. mestu.

 

Možda vam se dopadne i Više od ovog autora

1 komentar

  1. carapan kaže

    Hahahaha, “male šanse”? Nisu male, Jelena Vujić je sigurna, kao i Siniša Maksimović, dok i Bojana Đorđević ima velike šanse da u roku od godinu dana uđe u poslaničke klupe. Mnogo potcenjujete koaliciju SPS-a i JS-a ….. Iznenadicete se veoma kad pristignu izborni rezultati.

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

fifteen − 9 =

Skip to content