“ ПОЉУБИ МЕ “ НА МОСТУ ЉУБАВИ: 15 година такмичења у најдужем пољупцу!

0

Такмичење у најдужем пољупцу ће бити одржано по петнаести пут у Врњачкој Бањи 14. фебруара на чувеном Мосту љубави у организацији Туристичке организације Врњачка Бања.

Ово је петнаеста година за редом како се заљубљени парови из свих градова Србије окупљају симболично на Мосту љубави у Врњачкој Бањи и просљављају своју љубав. Рекорд у најдужем пољупцу држи пар из Крушевца Ирена Алурац  и Ђорђе Божић. Они су се 2015. године љубили чак 101 минут без престанка.

Победници су ранијих година били бирани у 4 категорије, и то најдужи пољубац, најатрактивнији и најстарији пар, најмлађи пар (преко 18 година).

Све учеснике очекују вредне награде док ће победнички пар освојити викенд у Врњачкој Бањи. Још један новитет ове године је и то да ће публика која буде бодрила такмичаре освојити неку од награда.

Ове године имамо рекордан број спонзора и највећи фонд награда до сада и самим тим влада и велико интересовање парова за учествовање у такмичењу. Са нестрпљењем очекујемо 14. фебруар када ћемо сазнати да ли ће тренутни рекорд од 101 минута бити оборен“ каже Иван Трифуновић, директор Туристичке организације Врњачка Бања.

Пријављивање за овогодишњу манифестацију је у току, а сви који желе да се пријаве могу то учинити на телефон Туристичке организације 036-611-105, или лично на дан одржавања манифестације.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

14 − 2 =

Skip to content