POZIV IZ KANCELARIJE ZA MLADE: Počelo prijavljivanje za besplatne radionice!

Kancelarija za mlade Odeljenja za društvene delatnosti grada Kruševca poziva mlade od 15 do 30 godina da se prijave za jednu ili više besplatnih radionica!

Na raspolaganju je 7 radionica:

 

 – Kurs osnova fotografije

 – Kurs osnova glume

 – Kurs osnova crtanja i slikanja

 – Kurs šminkanja

 – Kurs grafičkog dizajna

 – Psihološke radionice u vebinar formi (emotivna pismenost i prevazilaženje stresnih situacija)

 – Radionice zdravog načina života (pravilna ishrana i fizičko zdravlje)

Prijavi se za radionice na:https://www.tiny.cc/kzmradionice22

Prijave su do četvrtka, 20.10.2022. kada je i poslednji rok za prijavu.

Svaki od kurseva se sastoji od 12 radionica u trajanju od 90 minuta. Vreme realizacije radionica će zavisiti od dogovora radioničara i učesnika/ca. Radionice se realizuju u Klubu za mlade Kancelarije za mlade, Centru za stručno usavršavanje i informatičkom kabinetu Ekonomsko-trgovinske škole. Sve radionice će biti realizovane do kraja novembra.

U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije, radionice će biti realizovane online (putem GoogleMeet platforme).

Više informacija  na instagram.com/kzmkrusevac

Kako je odabrano baš ovih 7 radionica?

800 mladih sa teritorije grada Kruševca popunilo je onlajnanketu Kancelarije za mlade grada Kruševca, koja je sprovedena u aprilu i za cilj je imala da ispita potrebe mladih u vezi sa neformalnim obrazovanjem i potreba mladih.
Anketa je realizovana na inicijativu Saveta za mlade grada Kruševca, kako bi se dobile najadekvatnije informacije o potrebama mladih. Na drugoj sednici Savet za mlade je detaljno analizirao rezultate ankete, kao i predloge radionica i aktivnosti koje su mladi naveli u anketi i kao radionice sa najvećim brojem zainteresovanih odabrao 7 koje se realizuju ove jeseni.

Cilj realizacije radionica je obezbeđivanje kvalitetnog, interaktivnog, zanimljivog neformalnog obrazovanja i angažovanog provođenja slobodnog vremena mladih grada Kruševca.

Radionice se realizuju u sklopu programa neformalnog obrazovanja Kancelarije za mlade Odeljenja za društvene delatnosti grada Kruševca, realizuje ih BusinessIntegratord.o.o. a finansira ih Grad Kruševac.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content