POZIV IZ KANCELARIJE ZA MLADE: Počelo prijavljivanje za besplatne radionice!

0

Kancelarija za mlade Odeljenja za društvene delatnosti grada Kruševca poziva mlade od 15 do 30 godina da se prijave za jednu ili više besplatnih radionica!

Na raspolaganju je 7 radionica:

 

 – Kurs osnova fotografije

 – Kurs osnova glume

 – Kurs osnova crtanja i slikanja

 – Kurs šminkanja

 – Kurs grafičkog dizajna

 – Psihološke radionice u vebinar formi (emotivna pismenost i prevazilaženje stresnih situacija)

 – Radionice zdravog načina života (pravilna ishrana i fizičko zdravlje)

Prijavi se za radionice na:https://www.tiny.cc/kzmradionice22

Prijave su do četvrtka, 20.10.2022. kada je i poslednji rok za prijavu.

Svaki od kurseva se sastoji od 12 radionica u trajanju od 90 minuta. Vreme realizacije radionica će zavisiti od dogovora radioničara i učesnika/ca. Radionice se realizuju u Klubu za mlade Kancelarije za mlade, Centru za stručno usavršavanje i informatičkom kabinetu Ekonomsko-trgovinske škole. Sve radionice će biti realizovane do kraja novembra.

U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije, radionice će biti realizovane online (putem GoogleMeet platforme).

Više informacija  na instagram.com/kzmkrusevac

Kako je odabrano baš ovih 7 radionica?

800 mladih sa teritorije grada Kruševca popunilo je onlajnanketu Kancelarije za mlade grada Kruševca, koja je sprovedena u aprilu i za cilj je imala da ispita potrebe mladih u vezi sa neformalnim obrazovanjem i potreba mladih.
Anketa je realizovana na inicijativu Saveta za mlade grada Kruševca, kako bi se dobile najadekvatnije informacije o potrebama mladih. Na drugoj sednici Savet za mlade je detaljno analizirao rezultate ankete, kao i predloge radionica i aktivnosti koje su mladi naveli u anketi i kao radionice sa najvećim brojem zainteresovanih odabrao 7 koje se realizuju ove jeseni.

Cilj realizacije radionica je obezbeđivanje kvalitetnog, interaktivnog, zanimljivog neformalnog obrazovanja i angažovanog provođenja slobodnog vremena mladih grada Kruševca.

Radionice se realizuju u sklopu programa neformalnog obrazovanja Kancelarije za mlade Odeljenja za društvene delatnosti grada Kruševca, realizuje ih BusinessIntegratord.o.o. a finansira ih Grad Kruševac.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

3 × one =

Skip to content