Prezentacija projekta “Tvoj karijerni trenutak”

0

Grad Kruševac, u partnerstvu sa Omladinskim savetom Kruševac, organizuje prezentaciju projekta “Tvoj karijerni kutak”.

Projekat “Tvoj karijerni kutak” je projekat namenjen mladima od 15-19 godina a obuhvata obuke karijernog vođenja kako bi mladi lakše izabrali svoje buduće zanimanje. Ovaj projekat realizuje Kancelarija za mlade Odeljenja za društvene delatnosti u partnerstvu sa Omladinskim savetom Kruševac, finansira Švajcarska razvojna agencija.

Projekat “Tvoj karijerni kutak” je deo projekta “Znanjem do posla” koji se sprovodi u pet odabranih gradova , među kojima je i grad Kruševac kao vodeći partner na projektu. .

“Tvoj karijerni kutak” omogući će savetovanje mladih (individualno, grupno, telefonsko), pomoć pri sastavljanju radne biografije, motivacionog pisma i prijava za posao; pomoć u aktivnom traženju posla i prilika za sticanje radnog iskustva kao i pripremu mladih za razgovor za posao; informisanje o mogućnostima nastavak studija, programa mobilnosti i stipendija; umrežavanje (veštine razvijanja mreže kontakata značajnih za profesionalni razvoj).

U okviru „Tvoj karijerni kutak“ biće napravljen i razvijen online sistem informacija koji će biti namenjen mladima kako bi što bolje dobili prave informacije neophodne za razvoj karijere.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content