Prikupljeno više od sedam tona hrane za najsiromašnije

0

Tokom samo tri dana građani Srbije su prikupili više od sedam tona hrane u velikoj humanitarnoj akciji koju je organizovala Banka hrane uz podršku kompanije Delez Srbija, a u 12 mesta širom zemlje.

Građani Srbije pokazali su humanost i za najugroženije sugrađane donirali više od sedam tona hrane. U ovoj akciji učestvovalo je 78 Maxi, Tempo i Shop&Go objekata, a sakupljena hrana otišla je na trpeze onih kojima je najpotrebnija.

I ove godine nastavljamo uspešno projekat prikupljanja hrane za najugroženije građane. Ponosni smo što se i posle toliko godina ovoj akciji i dalje odaziva ogroman broj građana. Upućena donacija je velika i materijalna i emotivna podrška za sve one koji će zbog solidarnosti svojih sugrađana imati obrok na trpezi i još jednom videti da nisu zaboravljeni“, izjavila je Radmila Ivetić, u ime Banke hrane.

Akcija je organizovana u Delez objektima u 12 mesta u Srbiji.

I ovog aprila naši potrošači uverili su nas koliko su humani, solidarni i osvešćeni po pitanju onih kojima je pomoć najpotrebnija. Delez Srbija sarađuje sa Bankom hrane od samog početka, do sada smo donirali blizu dve hiljade tona hrane i verujemo da zajedničkim snagama možemo dati još značajniji doprinos borbi protiv gladi u nasem drustvu”, rekao je Nikola Papak, menadžer korporativnih komunikacija kompanije Delez Srbija.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content