Promenjeno dvoje odbornika u SO Varvarin

Na sednici Opštinske izborne komisije u Varvarinu doneta je odluka o prestanku mandata odbornicima Skupštine opštine Varvarin dr Jasmini Rakić i Andriji Živadinoviću.
„Skupština opštine Varvarin je na 20. sednici održanoj 27. aprila donela odluku o prestanku mandata odbornicima u Skupštini opštine dr Jasmini Rakić i Andriji Živadinoviću iz Varvarina kojima je prestala funkcija odbornika zbog podnošenja ostavke, tako da je Opštinska izborna komisija imala zadatak da mandat dodeli novim kandidatima sa izbornih listi kojima su pripadali ovi odbornici“, kaže predsednica Opštinske izborne komisije Gordana Petrović.
Dr Jasmina Rakić  je u lokalnom parlamentu bila odbornik koalicione izborne liste „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“ koju je na izborima 24. aprila 2016. godine predložila Srpska napredna stranka (SNS), pa je njenim podnošenjem ostavke novi kandidat sa te izborne liste, dr Dragoslav Arsić iz Toljevca, dobio odbornički mandat.
Andrija Živadinović iz Varvarina bio je odbornik izborne liste „Ivica Dačić – SPS – JS – Dragoljub Stanojević“ i narednom kandidatu sa ove izborne liste, koga je predložila Socijalistička partija Srbije (SPS) dodeljen je mandat, a radi se o Marini Savić, ekonomisti iz Gornjeg Katuna.

Izvor: www.varvarin.org.rs

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content