Radikali tvrde: “Najveće zlo za Kruševac su socijalisti!”

1

Kruševački radikali procenjuju da je dosadašnji tok predizborne kampanje korektan i pozivaju ostale stranke da tako ostane do izbora.

U Srpskoj radikalnoj stranci se nadaju da će imati odbornike u svi šest lokalnih skupština u Rasinskom okrugu.

Najveće zlo za ovaj grad je SPS. Izvinjavam se doktoru Kuliću jer je 1000 puta bio bolji direktor od Slobodanke Jotić. Ona je uništila zdravstvo u Kruševcu. Od svih direktora je najlošija. Da li se neko zapitao zašto Vladimir Tasić nikada nije prihvatio neku funkciju na lokalu? On je već 20 godina u Republičkoj izbornoj komisiji i prima mesečno između 180.000 i 220.000 dinara. Najgori direktori Vodovoda bila su poslednja dvojica, iz redova socijalista”, smatra Momčilo Duvnjak, predsednik Okružnog odbora SRS.

Duvnjak je pozvao građane da ne glasaju za Demokratsku stranku i DSS kao i stranke koje su osnovali bivši članovi ovih stranaka.

Pozivam Miodraga Đidića da javno kaže kog kruševačkog direktora su, posle 5. oktobra, priveli kod Đinđića, i čitavu noć, samo uz kafu i sendvič, ubeđivali da sarađuje u privatizaciji deset preduzeća. Đidić i Miloš Radulović su uništili kruševačku privredu!”, dodao je Duvnjak.

Radikali su pozvali svoje pristalice na miting koji će biti održan u nedelju, 3. aprila, u 17 sati na Trgu kosovskih junaka.

Na mitingu će govoriti lider SRS Vojislav Šešelj, general Božidar Delić i potpredsednik SRS Zoran Krasić. Nakon mitinga biće organizovana šetnja do Nove pijace.

You might also like More from author

1 Comment

  1. carapan says

    Najvece zlo i za Srbiju i Kruševac ste vi. Secamo se dobro vasih zardjalih kasika, govora mrznje, deljenja na domace izdajnike, strane placenike i patriJote….. A sto se tice lokala, secamo se i 2009. godine, kada ste se samo svadjali i otimali oko fukcija. Ni posle ovih lokalnih izbora u krusevackoj skupstini necete sedeti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content