СПОРТСКИ ПРЕГЛЕД: Гужва на врху табеле у Зони “Запад”

0

До краја такмичења у Зони “Запад” остала су још два кола а пласману у Српску лигу Исток надају се чак три екипе.

Јединство 1936 је, према очекивању, надиграло Жупу са 4:1 и сада има 66 бодова. Исто толико бодова има и Рембас из Ресавице који је са 4:3 савладао Благотин у Пољни. Морава 1918 је са 3:1 поражена у Трстенику и сада има два бода мање од водећег тандема.

Јединство 1936 у наредном колу гостује код давно отписаног Јединства из Мијатовца а у последњем колу дочекује Кушиљево. Рембас дочекује Слогу из Деспотовца а онда иде у госте Трстенику ППТ и чини се да ће тај дуел одлучити ко ће у виши ранг – Јединство 1936 или “рудари”.

Протеклог викенда Мешево је поражено са 4:0 у Прахову али то неће имати већи утицај на пласман ове екипе која је сигуран у средини табеле Српске лиге Исток.

Трајал се убедљивом победом од 4:0 још једном опростио од Прве лиге Србије и сели се у Српску лигу Исток. Занимљиво је да постоје реалне шансе да у наредној сезони Крушевац има три екипе у Срппској лиги – Трајал, Мешево и Јединство 1936!

Завршено је и такмичење у Првој лиги фудбалерки. У последњем колу фудбалерке Напредак Јуниора 2018 победиле су Земун у гостима са 5:1 и сезону завршиле на трећем месту табеле.

У 30. колу Омладинске лиге Србије омладинци Напретка су катастрофално, са 9:1, поражени од Радничког на Новом Београду. Такмичење су завршили на претпоследњем месту са само 13 бодова.

Кадети Напретка такође се селе у нижи ранг. Они су такмичење у Кадетској лиги Србије завршили на последњем месту.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content