UJEDINJENA OPOZICIJA KRUŠEVCA: “Funkcioneri i poslanici SNS organizuju i podržavaju bakljadu!”

Ujedinjena opozicija Grada Kruševca izdala je saopštenje povodom noćnih bakljada koje su organizovane u našem gradu.

Dok se već pet dana uzastopno Srbijabuni i iskazujes voj revolt muzikom i udaranjem u šerpe ,sa svojih terasa,prozora,balkona i iz svojih drvorišta, u isto vreme po drugi put, a jedinstveno u svetu,vlast protestuje protiv opozicije. Bakljada, urlanje, narušavanje javnog reda i mira, vatromet i topovski udari scenografija su naprednjačkih perjanica i sve to u vreme policijskog sata.Dok normalni građani protestuju iz svojih domova, poštujući zakon i mere, za neke druge bliske vlasti taj isti zakon ne važi.

Horde naprednjačkih batinaša i navijača sasvim slobodno šetaju gradom u vreme zabrane kretanja , penjući se na krovove zgrada čiji nisu stanari  i sa kojih puštaju ve ćnasnimljeni govor mržnje ka opoziciji usput praveći bakljadu. U svemu tome podršku im daju i visoki zvaničnici SNS a kao  i narodni poslanici.

Jedan od snimaka je nastao u Vidovdanskoj ulici, ispred kladionice Milenijum u vreme policijskog časa. Na njemu se vidi Ivan Mijailović, visoki funkconer SNS, zamenik direktora Uprave za izvrsenje krivičnih sankcija pri Ministarstvu pravde republike Srbije, jedan od viđenijih i potencijalno osumnjičenih lica u napadu na Borka Stefanovića,  bivši direktor VP doma koji je pravosnažno osuđen za nezakonit dolazak na mesto direktora te ustanove bez potrebne kvalifikacije, muž direktorke Gerontološkog centra Kruševac u koji je koronom zaraženo mnogo radnika i korisnika ali i kum direktora BIA Bratislava Gašića, u akciji podele baklji i indoktrinaciji SNS mladih lidera sa navijačkim šipkama i u pripremi za protest vlasti protiv opozicije. Sve to u vreme zabrane okupljanja i policijskog časa uz puštanje skandiranja sa razglasa. I sve to službenim vozilom ministarstva pravde.

To vodi ovaj grad i ovu državu.Osuđenici, kriminalci i saradnici.

U isto vreme narodna poslanica Dragana Barišić oduševljeno deli snimke bakljade i ludila naprednjačkih huligana,  napravljene dronom dok ih drugi poslanik Đukanović u Beogradu i predvodi. Valjda je sada sasvim jasno ko je generator nasilja u Srbiji.

Ovom prilikom čestitamo “komandantkinji” Palurović, gradonačelnici Kruševca i SNS kartelu, koji su uspešno obavili zadatak puštanja zabagovanog CD-a sa razglasa i sjajne bakljade na krovovima zgrada u Kruševcu. Zahvaljujemo i Ministarstvu unutrašnjih poslova Kruševac, koje i pored stotina poziva građana koji su se žalili na narušavanje javnog reda i mira, nisu reagovali. Pokazali su nam kako izgleda pravna država  u dobaVućića.

Kruševac kao Evropski Pjongjang , utamničen i zarobljen.

Ali oslobodićemo ovaj zarobljeni grad.Uskoro. To je naše obećanje.

S poštovanjem,

Ujedinjena opozicija Grada Kruševca

You might also like More from author

2 Comments

  1. Koki says

    Ivan je bio uvlakac jos od srednje skole (Tehnicki centar tada) i ocigledno da mu se isplatilo to debelo. Ali slina teska, iz Dedine!

  2. Milos says

    Vi žutaći ste već uradili dovoljno. Reciklaža i povratak onih koji su sahranili državu, Ne.Bolje je da radite nešto korisno , npr u proizvodnji, nego što kao hijene čekate da otmete plen. Imate djon obraz. Ne hvalim ni ove sadašnje , bolje jeste malo, ali u nekim stvarima se isto radi i ista žutarska politika vodi. Vreme prolazi brzo , a i život sa njim. Možda ljudi ne bi to radili ,nego moraju , ali neznaju ništa drugo da rade. I kada bi radili niko im ne bi platio vise od 250€ ,ako uspeju da nadju posao. Partijski brabonjci i ostali kojima je voda ušla u uši, primaju velike plate koje nisu zaradili i prave se pametni. Nećemo mi doveka trpeti to svakodnevno ruganje.

Comments are closed.

Skip to content