AKC “GNEZDO”: Proslava šestog rođendana

Od 10. do 12. novembra brojnim zanimljivim programima AKC „Gnezdo” će proslaviti svoj šesti rođendan!

Program:
10. novembar
17.30h izložba dečijih radova “Bivolje budućnosti” dečaka i devojčica sa teritorije Bivolja, uzrasta do 15 god.
+ La Luna plesna škola
18h dečiji šahovski turnir za katede u ubrzanom šahu. U pojedinačnoj konkurenciji snage će odmeriti mladi šahisti (dečaci i devojčice) koji su članovi škole šaha u okviru ŠK Kruševac i šahovske sekcije Osnovne škole Despot Stefan iz Gornjeg Stepoša.

 1. novembar
  17h tribina “Kultura nije u javnom interesu, a šta jeste?” Asocijacije Nezavisna kulturna scena Srbije (spisak učesnika biće naknadno objavljen)
  20h predstava “Muškarčine”, kultna predstava Reflektor teatra (Bg). Duže od deset godina, na stalnom repertoaru. Izvedena u TRINAEST DRŽAVA, PEDESET GRADOVA i DESET SELA SRBIJE, više od 170 puta, uvek pred punim salama.
  Šta je to muškost, šta znači biti „Pravi Muškarac“, ko vas je učio kako da budete muško, kako odrastaju dečaci u Srbiji, danas i u kakvoj su vezi muškost i nasilje – samo su neka od pitanja na koja ova predstava odgovara. Duhovita i potresna, postdramska i dokumentarna, predstava je nastala kroz šestomesečni istraživački proces, vezan za umetničko promišljanje koncepta roda, rodnih uloga, stereoptipa i načina na koje rodni stereotipi utiču na društvo.
  21.30h rođendanska žurka + Ognia fire show
 2. novembar
  19h predstava “Krila” (Kš) Ova društveno angažovana predstava bavi se položajem osoba sa autizmom i njihovih porodica u našem društvu, a na njenoj realizaciji sarađivali su Udruženje za pomoć osobama sa autizmom Kruševac, UG Fakiri sa juga, UG Nove forme, neformalna grupa mladih “Rtaći iz Kićblona” i AKC Gnezdo.

 

Ulaz na sve programe je besplatan.

 

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content