Formiran inicijativni odbor Samostalne demokratske stranke Srbije

U Kruševcu je formiran inicijativni odbor Samostalne demokratske stranke Srbije, a poverenik za Rasinski okrug je gradski većnik Nebojša Paunović.

Samostalna demokratska stranka Srbije je najavila da će u narednih desetak dana formirati odborničku grupu u lokalnoj skupštini. Pored četvoro odbornika koji su prešli iz DSS-a priključio im se i Dejan Srdić koji je delovao kao samostalni odbornik.

Dragan Azdejković je član inicijativnog odbora Samostalne demokratske stranke Srbije u Kruševcu foto: S.Milenković
Dragan Azdejković je član inicijativnog odbora Samostalne demokratske stranke Srbije u Kruševcu foto: S.Milenković

Većina ovih ljudi je bila u DSS-u ali nam se priključilo i dosta onih koji nikada nisu bili u DSS-u. Želimo da stvorimo novu organizaciju na nivou Rasinskog okruga, sa novim idejama i energijom. Teška su vremena po grad i okrug i potrebna nam je takva organizacija“, kazao je na press konferenciji Dragan Azdejković.

Andrija Mladenović, predsednik SDSS, je istakao da je ova organizacija za sada registrovana kao pokret ali da će uskoro prerasti u stranku.

SDSS ima više od 80 povereništava širom Srbije. U Beogradu imamo povereništvo u 15 opština, a u šest smo deo vlasti. Verujem da ćemo u Rasinskom okrugu imati najjaču organizaciju jer ovde imamo kvalitetne, stručne ljude koji su se dokazali“, istakao je Mladenović.

Gradski većnik Ivan Mijačić kaže da će članovi SDSS ostati na svojim funkcijama u lokalnoj vlasti i da će biti deo vladajuće koalicije.

Samostalnoj demokratskoj stranci Srbije od lokalnih funkcionera pristupili su gradski većnici Nebojša Paunović, Ivan Mijačić i Aleksandar Božidarević, zamenica predsednika skupštine Biljana Dačić, direktor “Gradske toplane” Dragan Azdejković…

You might also like More from author

1 Comment

  1. iris says

    Umesto da se udružujete i sa patriotskim blokom stvorite koaliciju, vi se drobite i omogućavate naprednjacima pobedu. Žalosno je kako pojedinci gledate samo svoje parcijalne interese a ne naroda.

Comments are closed.

Skip to content