Potresno pismo žene koja je decenijama trpela torturu!

Milica Pavlović (61), koju je u ponedeljak, na Đurđic, suprug Nebojša zaklao nožem pred punom sobom gostiju, godinama je trpela torturu i bila ponižavana.

Kao da je predosećala šta će joj se dogoditi Milica Pavlović je nekoliko dana pre tragičnog kraja drhtavom rukom, u đačkoj svesci, ispisala  „Savet svim ženama sveta koje trpe nasilje jer to pričam iz iskustva svog života“. Njenu kratku ispovest prenosimo u celini.

„Knjiga ispovesti i pokajanja jedne napaćene žene. Bila sam mlada, bila sam lepa ali me život odveo kao da sam slepa. Zaljubila sam se na prvi pogled u čoveka koga nijedna žena ne bi mogla izdržati. Od prvog dana braka on je pio u velikim količinama i bio je mnogo nasilan kako za porodicu tako i na ulici, po varoši. Majku je tukao samo zato govoreći mu: Sine, istrezni se jednom u životu da te majka samo jednom vidi treznog, našta je odmah bila pretučena.

milicina ispovest 2

Ja sam isto dobijala batine što ništa nisam smela da ga pitam. Sada imam 60 godina i sama se pitam kako sam još živa. Dok me tuče ne smem da pitam zašto me tuče. Njegova majka me moli da odem ako ona mora da trpi to nasilje da ne trpim i ja.

Bila sam mlada i ljubav je bila jača od mene i uvek sam se nadala doći će bolje vreme. Verovali ili ne to nikad nije došlo.

Zato pišem sada ovo da olakšam dušu i da dam savet ženama da nema bolje sutra kod takvih ljudi“, napisala je očajna Milica.

pokojna milica pavlovic

Samo nekoliko minuta pre nego što će joj dugogodišnji alkoholičar i nasilnik naneti smrtonosne rane na vratu Milica je rekla gostima “Sada može da me i ubije kada su mi svi dragi ljudi došli!”.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content