Radoslav Komlenović se vratio u Jedinstvenu Srbiju!

Bivši narodni poslanik Radoslav Komlenović se posle samo 15 dana u Levici Srbije vratio u matičnu stranku Jedinstvena Srbija.

Napravio sam ishitren potez kada sam prešao u Levicu Srbije. Impulsivan sam čovek, a odluku sam doneo posle nesporazuma u stranci. Sve je sada prevaziđeno na obostranu sreću, i moju i stranke. Vratio sam se u porodicu. – kazao je na konferenciji za novinare u Jedinstvenoj Srbiji Komlenović.

Radoslav Komlenović je iz Jedinstvene Srbije prešao u Levicu Srbije FOTO: S. Milenković
Radoslav Komlenović se vratio u Jedinstvenu Srbiju FOTO: S. Milenković

Komlenović je jedan od osnivača odbora JS u Kruševcu, dugogodišnji predsednik Gradskog odbora, odbornik u lokalnoj Skupštini, a od 2012. do 2014. godine i narodni poslanik na listi SPS-JS-PUPS.

Kratkotrajni, dvonedeljni, izlet u Levicu Srbije nije imao posledice po njega jer je zadržao funkcije predsednika Okružnog odbora Jedinstvene Srbije i člana Glavnog odbora stranke.

U poslednje dve godine izuzetno sam nezadovoljan vođenjem lokalne politike. Vlast je smanjila izdavajanja za nezaposlene trudnice, za poljoprivredu, socijalu, prepolovila sredstva namenjena sportu. Zbog toga sam od odbora Jedinstvene Srbije tražio da izađe iz vlasti ali sam preglasan. Procenili su da je bolje biti deo ovakve vlasti. – objasnio je 8. februara svoje motive za prelazak u Levicu Srbije Radoslav Komlenović dodajući da je u partiji Borka Stefanovića “video iskru, svetlo na kraju tunela”.

Komlenović je tada tvrdio da je od 70 lokalnih odbora Jedinstvene Srbije u Kruševcu i okolini njih 30 prešlo u Levicu Srbije, ali su iz Jedinstvene Srbije tu informaciju demantovali.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content