Rasvetljeno ubistvo Dragana Novosela – Čkembeta

Policija je rasvetlila ubistvo Kruševljanina Dragana Novosela – Čkembeta  i sudiji za maloletnike Višeg suda privela dvojicu maloletnika, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ovo krivično delo.

Dragan Novosel, Kruševljanima poznatiji kao Čkembe, je u teškom stanju, sa povredama glave i grudi,  nađen u napuštenoj kući nadomak Železničke stanice u Kruševcu prošlog četvrtka.

Sumnja se da su dvojica maloletnika tupim predmetom, naneli povrede oštećenom, od kojih je preminuo 12. januara ove godine na intenzivnom odeljenju Opšte bolnice u Kruševcu – saopšteno je u kruševačkoj policiji.

Stanari kuće u Železničkoj ulici, u čijoj blizini je Novosel pronađen u teškom stanju, kažu da su saznali šta se dogodilo tek kada je došla policija.

Noću je ovde kao na Divljem Zapadu. Skuplja se svakakav polusvet – alkoholičari, narkomani, prostitutke tako da nas nije iznenadilo što je čovek nastradao. – pričaju oni.

Dragana Novosela – Čkembeta poznavalo je dosta Kruševljana. U mladosti je bio solidan fudbaler i nastupao je za podmlatke Borca iz Bivolja i Obilićeva i FK Kolonija. Kasnije je bio redovni posetilac utakmica Napretka i jedan od najbučnijih navijača, najčešće stacioniran na zapadnoj tribini.

Poslednjih meseci živeo je kao beskućnik. Često se mogao videti u ulicama u centru grada sa flašom pića u ruci.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content