Violeta Čolaković nova zamenica predsednika Opštine Varvarin

Na poslednjoj sednici Skupštine opštine Varvarin u ovoj godini odbornici su izabrali Violetu Čolaković za zamenicu predsednika Opštine Varvarin.

Dosadašnja zamenica predsednika dr Violeta Lutovac Đurđević je podnela ostavku iz ličnih razloga, pa je umesto nje jednoglasno izabrana odbornica sa liste Srpske napredne stranke (SNS) Violeta Čolaković.

Nova zamenica predsednika Opštine Varvarin Violeta Čolaković rođena je 01.06.1972. godine u Kruševcu. Ekonomski fakultet završila je u Nišu 1996. godine, udata je, majka dvoje dece i živi u Bačini.

Karijeru je započela 1997. godine u Opštinskoj upravi Varvarin da bi  sredinom februara 1999. godine postala inspektor terenske kontrole Finansijske policije Kruševac – odeljenje u Varvarinu.

U aprilu 2002. prelazi iz Finansijske policije u Poresku upravu opštine Varvarin na radno mesto inspektora kancelarijske kontrole i tu ostaje sve do 2005. godine kada je postavljena na funkciju šefa ekspoziture Poreske uprave u Varvarinu koju je obavljala  sve do imenovanja na funkciju zamenice predsednika opštine Varvarin.

FOTO: Temnić Info

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content