Vuk Rašović promovisan kao trener Napretka

0

U Fudbalskom klubu Napredak promovisan je novi šef stručnog štaba Vuk Rašović koji je najavio da je cilj Kruševljana plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Rašović je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio Teleoptik, Partizan i Dinamo iz Minska, a sa Napretkom je potpisao ugovor na godinu i po dana.

– Veoma lako smo se dogovorili oko saradnje, jer sam video sportski izazov u radu sa ovom ekipom. U prošloj polusezoni Napredak je postavio visoke standarde i verujem da možemo da postignemo ono što se od nas očekuje, a to je plasman u Ligu Evrope. – kazao je na predstavljanju Rašović.

Kruševljani su u jesenjem delu prvenstva ostvarili plasman na četvrto mesto i istakli kandidaturu za izlazak na evro – scenu posle punih 17 godina.

– Do detalja sam upoznat sa kvalitetima igrača Napretka. U zimskom prelaznom roku tražimo centarfora i jednog ofanzivnog bočnog igrača. Cilj nam je da dovedemo ili mlade perspektivne igrače ili nekog starijeg koji odmah može da bude pojačanje. – dodao je Rašović.

Što se odlazaka igrača tiče, moguće je da Napredak ostane bez Frimponga i Lekovića. Za Frimponga, koji se još uvek nije vratio u Kruševac sa odmora, interesuje se Crvena zvezda, dok je Leković na meti Dinama iz Minska.

Prve dve nedelje priprema Napredak će sprovesti u Kruševcu, a potom odlazi u Tursku.

Vuku Rašoviću u radu će pomagati Goran Isidorović, Zoran Stojanović, Miodrag Miletić i Ivan Stefanović.

 

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content