AKTIVNOSTI UDRUŽENJA “OSMEH NA DLANU”: Sportske radionice i izrada suvenira

Udruženje za pomoć i unapeđenje položaja dece i mladih sa smetnjama u razvoju ”Osmeh na dlan” Kruševac u partnestvu sa Udruzenjem za pomoć osobama sa autizmom Kruševac sprovodi projekat ”Svi smo različiti ali jednako važni”.

Ovaj projekat je odobren na konkursu za implementaciju Lokalnog akcionog plana za mlade grada Kruševca uz podršku Kancelarije za mlade Kruševac a koji finansira Grad Kruševac.

Projekat se realizuje kroz sportske radionice koje kao što je planinarenje na planini Jastrebac, sport uz muziku na Slobodištu a u planu je i radionica joge koju će nam održati Joga centar Ekvilibrijum Kruševac. Takođe po ovom projektu realizujemo radionice izrade suvenira sa fotografijama znamenitostima grada Kruševca u etno stilu i to: magnete  različitih oblika, priveske, oslikane varjače i kuhinjske daske,  ukrašene torbice od platna i jute,etno olovke-kudelja.
Projekat traje četiri meseca i kao završna aktivnost predviđena je humanitarna izložba naših radova na Trgu mladih povodom Svetskog dana osoba sa invaliditetom 3. decembra kada naši sugrađani mogu videti naše radove  u koje je uloženo mnogo truda, rada i ljubavi. Svaka mala podrska i pružena šansa našim članovima daje još veću snagu i volju u daljim aktivnostima jer ”Svi smo različiti ali jednako važni’‘, ističe Svetlana Ivanović, zamenica predsednika udruženja.
 

 

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content