Crvena zvezda gostuje u Kruševcu: Zapad zatvoren za navijače gostiju!

0

Da bi obezbedili što više svojih pristalicna stadionua na nedeljnoj utakmici Napredak – Crvena zvezda Kruševljani su odlučili da zapadnu tribinu zatvore za gledaoce sa obeležjima Crvene zvezde!

elimo što veću podršku navijača i zato na Zapad 1, kao i na severnu tribinu gde su „Jakuze“, neće moći da uđu navijači sa obeležjima Crvene zvezde. Jedan gledalac će, uz ličnu ispravu, moći da kupi najviše sedam ulaznica. – obavestio je javnost Vladica Arsić, direktor FK Napredak.

Utakmica Napredak – Crvena zvezda igra se u nedelju u 17 časova a kapije stadiona „Mladost“ biće otvorene u 15 časova dok će sat ranije biti zatvorene sve ulice u blizini stadiona.

Cene ulaznica su popularne, 200 za severnu, 400 za južnu, 500 za istočnu tribinu, 600 za Zapad 1 i 700 dinara za Zapad 2 a prodaja je počela u petak u 10 časova na blagajni stadiona.

Pod vođstvom novog trenera Milorada Kosanovića Kruševljani su osvojili četiri boda u dve utakmice.

Za ovu utakmicu se pripremamo kao i za svaku drugu. Zvezda je magnet za navijače i to me raduje. Imamo pozitivnu atmosferu nakon četiri osvojena boda i ova utakmica je, na neki način, nagrada za igrače. Cilj je da odigramo maksimalno koncentrisano i borbeno. Poštujemo dostignuća Crvene zvezde u ovoj sezoni ali se ne predajemo unapred. – kaže Kosanović koji je u trenerskoj karijeri dva puta sedeo na klupi Crvene zvezde.

Nikola Mitrović se ovog leta, nakon igranja u Mađarskoj, Izraelu, Kini i Kipru, vratio u matični klub.

Pratio sam igre Crvene zvezde ovog leta i zaista igraju jako dobar fudbal. Ipak, oni dolaze na naš stadion. Ako pružimo maksimum možemo da se nadamo pozitivnom rezultatu. – ističe Mitrović.

Za utakmicu sa Crvenom zvezdom Kosanović neće moći da računa jedino na Nemanju Petrovića koji je povređen.

 

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content