Dvoje mrtvih u saobraćajnoj nesreći kod sela Bogdanje

0

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas oko tri sata, na regionalnom putu Ugljarevo – Medveđa kod sela Bogdanje, smrtno su stradali Elvira Savić (32) iz Trstenika i Srđan Petrašinović (30) iz sela Dublje dok je lakše povrede zadobio Vladimir Petrović (33) iz Medveđe.

Do nesreće je došlo na izlazu iz sela Bogdanje kada su se, iz još uvek neutvrđenih razloga, sudarili auto marke „opel“, u kojem su bili vozač Srđan Petrašinović i Elvira Savić, koji je išao iz pravca Medveđe, i auto marke „reno megan“ koji se kretao iz pravca Trstenika a za čijim volanom je bio Vladimir Petrović.

Pretpostavlja se da su Savićeva i Petrašinović išli iz Velike Drenove gde je Elvira pevala u kafani a da se Petrović, koji je takođe muzičar-kontrabasista, vraćao sa nastupa u nekom od lokala.

Putnici u „opelu“ su od zadobijenih povreda preminuli na licu mesta dok je Petrović, sa lakšim povredama glave, prebačen u kruševačku Bolnicu gde je hospitalizovan.

Mesto na izlazu iz Bogdanja na kojem su se sudarili "opel" i "reno megan" FOTO: S.Milenković
Mesto na izlazu iz Bogdanja na kojem su se sudarili “opel” i “reno megan” FOTO: S.Milenković

U stanu u centru Trstenika zatekli smo Elvirinu majku Nadu Nikolić, sestru Sanju i rođake, koji su sa nevericom primili vest da je Elvira poginula.

Od rođaka smo čuli da se dogodila saobraćajka kod Bogdanja i da je poginula moja Elvira. Tek kasnije sam dobila informaciju od policije da je bila nesreća. U toj kafani u Drenovi je pevala već nekoliko godina. Obično bi radila do dva sata posle ponoći“, kratko nam je kazala Nada koja još uvek krije od svoje druge ćerke Sanje informaciju da joj je sestra poginula.

Srđan Petrašinović je iz sela Dublje. Poslednje četiri godine je radio u Parking servisu u Trsteniku kao vozač. Iza sebe je ostavio četvorogodišnju ćerkicu iz razvedenog braka.

Bio je divan čovek i sjajan kolega. Malo je takvih ljudi. Svi smo šokirani ovom tragedijom. Pretpostavljam da se malo duže zadražao u kafani i da je hteo da izađe u susret toj pevačici, da je poveze do Trstenika“, rekao nam je Stevan Milašinović, Srđanov kolega i najbolji prijatelj iz firme.

Srđan bi trebalo da bude sahranje u četvrtak, u 13 sati, na seoskom groblju u Dublju.

Razlozi sudara nisu poznati a biće utvrđeni nakon veštačenja.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content