FK Trajal predstavio novajlije

Na konferenciji za novinare FK Trajal je predstavio igrače koji su u klub stigli u prelaznom roku.

Novajlije u crno-žutom dresu su golman Stefan Stojanović (došao iz Jagodine), defanzivac Nikola Radmanovac (Napredak), igrači sredine terena Zlatko Liščević (Radnički Pirot), Nemanja Milisavljević (Napredak) i Dušan Punoševac (PPT Trstenik) i napadači Stefan Miljković (Akademija Pandev, Makedonija) i Ivica Jovanović (Mladost Podgorica, Crna Gora).

Ekipa je kompletirana pre nekoliko dana i mogu reći da smo ostvarili sve što smo planirali. Tražili smo igrače određenog profila i prezadovoljan sam kako smo odradili prelazni rok. Prvih šest meseci ovi igrači će igrati bez profesionalnog ugovora a posle ćemo videti ko će potpisati“, istakao je Milan Gašić, sportski direktor kluba.

Zlatko Liščević je u prošloj sezoni nastupao u Prvoj ligi Srbije.

To je veoma ozbiljan rang takmičenja. Dobro smo se pojačali, dobro radili na pripremama. veoma brzo sam se dogovorio oko prelaska u Trajal jer sam video da je reč o ambicioznom klubu”, kaže Liščević.

U 1. kolu Prve lige Srbije Trajal gostuje kod Bežanije. Naredne srede, 15. avgusta, u Surdulici će odmeriti snagu sa Moravac Orionom u finalu Kupa Regiona Istočne Srbije.

Kakve su ambicije “gumara” u narednoj sezoni?

Ne bih bio zadovoljan borbom za opstanak ali ne mogu da kažem i da ćemo se boriti za Super ligu jer smo novajlije. Pustićemo da stvari idu svojim tokom pa ćemo videti kako će se razvijati”, dodaje Milan Gašić.

Trajal će svoje prvenstvene utakmice u predstojećoj sezoni  igrati na Gradskom stadionu.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content