ГОДИШЊЕ НАГРАДЕ КРУШЕВАЧКОГ ПОЗОРИШТА: “Бора Михаиловић” композиторки Ирени Поповић

Поводом 29. марта, дана оснивања Крушевачког позоришта, сутра, након представе “За сада је све ОК”, биће додељене годишње награде ове установе.

Годишње награде  за  глумачка остварења у 2023. години припашће ансамблу представе “Режим љубави” док ће награду за изузетне радне резултате добити Валентина Вулић, самостални финансијско-рачуноводствени сарадник за изузетну посвећеност и професионалност у раду у Крушевачком позоришту и спремачица Далиборка Милићевић.

Награду ”Бора Михаиловић” за допринос позоришном животу Крушевца и Србије у 2023. години Крушевачко позориште дoделиће композиторки Ирени Поповић “за изузетан допринос уметничком и позоришном животу града Крушевца”

Њене композиције за представе Крушевачког позоришта стварају јединствен и препознатљив звучни идентитет тих представа и њихов су неотуђиви део. Дугогодишња сарадња је потврда њеног личног али и нашег заједничког успеха”, наводи се у образложењу награде.

Посебне похвале за глумачка остварења додељују се ансамблу представе “Храбра кројачица” и Николи Цветковићу за улогу Кена у представи “Црвено”.

Насловна фотографија: Крушевачко позориште

 

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content