ГРАЂАНСКА СКУПШТИНА: Дискусија о радним правима

Центар за истраживачко новинарство Крушевац – ЦИНК  и портал КрушевацПрес у четвртак организују Грађанску скупштину, отворену дискусију о раду и радним правима. 

Грађанска скупштина је замишљена као отворена дебата свих заинтересованих грађана, садашњих и бивших народних посланика и посланица, представника организација цивилног друштва, новинара и синдикалних активиста на тему радних права.

Грађанска скупштина ће бити одржана у ЧЕТВРТАК, 23. МАРТА 2023. године, са почетком у 17.00 сати у просторијама Савеза самосталних синдиката Србије за град Крушевац  (4. спрат Дома синдиката, Трг косовских јунака бб).

Грађанска скупштина је део пројекта „Народни посланици и грађани заједно за боља радна права“ који се реализује у периоду од 1. новембра 2022. до 31. марта 2023. године, уз подршку организације ЦРТА и финансијску подршку Европске Уније.

Циљ пројекта је повећање нивоа информисаности грађана Расинског округа о улози народних посланика и Народне скупштине, уз подстицање грађана да утичу на процес доношења одлука у Народној скупштини са нагласком на радна права.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content