JAVNA RASPRAVA O NACRTU PLANA RAZVOJA OPŠTINE ĆIĆEVAC: Poziv građanima da uzmu učešće u raspravi!

0

Opštinsko veće opštine Ćićevac je na sednici održanoj 4. oktobra 2022. godine usvojilo odluku da uputi Javni poziv za učešće u javnoj raspravi o Nacrtu Plana tazvoja opštine Ćićevac za period od 2023. do 2029. godine.

Javna rasprava će biti sprovedena u period od 5. do 24. oktobra. U okviru javne rasprave biće održana  Javna tribina, 19. oktobra u prostorijama Opštine Ćićevac.

Opština Ćićevac poziva sve svoje građane I građanke da uzmu učešća u Javnoj raspravi i na taj način doprinesu da ovaj važan dokument, koji će služiti kao osnova za budući razvoj opštine Ćićevac, bude što sveobuhvatniji i kvalitetniji. Sva dokumenta o izradi Plana razvoja I Javnoj raspravi zainteresovani mogu naći na sajtu projekta http://planrazvojacicevac.evrokontakt.org/

Projekat ”Izrada Plana razvoja opštine Ćićevac” su izradili i u partnerstvu implementiraju Udruženje građana za podršku evropskim integracijama ”Evrokontakt” iz Kruševca i Opština Ćićevac. Projekat je odobren za finansiranje kroz Poziv za dodelu grantova za partnerske inicijative između organizacija građanskog društva i jedinica lokalne samouprave, u okviru projekta Vlade Švajcarske „Zajedno za aktivno građansko društvo – ACT“ koji sprovode Helvetas Swiss Intercooperation i Građanske inicijative iz Beograda.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content