JAVNI POZIV OPŠTINE VARVARIN: Predlozi za dodelu javnih priznanja za 2021. godinu

Opština Varvarin uputila je Javni poziv građanima, organizacijama, institucijama, ustanovama, udruženjima građana i svim ostali pravnim subjektima sa teritorije opštine Varvarin da podnesu predloge za dodelu javnih priznanja opštine Varvarin za 2021. godinu.

Zvanje počasnog građanina opštine Varvarin dodeljuje se kao najviša lična počast i izraz posebnog poštovanja građanima koji uživaju veliki ugled u zemlji i svetu, a koji ne žive na teritoriji Opštine Varvarin ili su strani državljani, a njihov rad doprinosi razvoju i Opštine Varvarin ili bi dodeljivanje ove počasti predstavljalo interes za Opštinu Varvarin.

Plaketa Opštine Varvarin dodeljuje se kao društveno priznanje za izuzetna dostignuća i rezultate u radu ostvarene u oblasti društvenog života, naučno-istraživačkog rada, privrede, poljoprivrede, obrazovanja, zdravstva, prosvete, kulture, umetnosti, sporta i drugim oblastima društvenog i javnog života koji su od izuzetnog značaja i predstavljaju trajnu vrednost za opštinu Varvarin.

Zahvalnice Opštine Varvarin dodeljuju se za postignute uspehe u radu i značajan doprinos napretku, razvoju i afirmaciji opštine u oblasti privrede, poljoprivrede, društvenih i drugih delatnosti u prethodnih godinu dana.

Pisani predlozi sa detaljnim obrazloženjem podnose se neposredno preko pisarnice Opštinske uprave ili poštom na adresu: Skupština opštine Varvarin, Odbor za nagrade i priznanja, Marina Marinovića 34, 37260 Varvarin sa naznakom: “Predlog za dodelu javnih priznanja Opštine Varvarin”.

Krajnji rok za dostavljanje predloga je 15. septembar 2021. godine, a dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti putem broja telefona 037/787-171.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content