ЈУБИЛЕЈ ФОТО И ВИДЕО ПРОДУКЦИЈЕ “ГРУЈА”: Две деценије врхунског професионализма

0

Пригодном свечаношћу фото и видео продукција “Груја” обележила је двадесет година постојања и рада.

Своју професионалну каријеру власник ове успешне продукцијске куће, Дејан Грујић, започео је у медијима, давне 1993. године када је као продуцент, сниматељ и компјутериста радио у регионалној Радио телевизији Крушевац, касније и на другим телевизијама у нашем граду.

У међувремену, отворио је своју видео и фото продукцију која данас поседује најсавременију професионалну опрему.

Фото и видео продукција “Груја” сарађује са бројним медијским кућама из Расинског округа ФОТО: Д. Павловић – Одјек.рс

Захваљујући дугогодишњем искуству, ова кућа спремно одговара на различите изазове – од венчања и других породичних и пословних скупова до медијских праћења свих важних догађаја у Крушевцу и Расинском округу. Бројне фотографије, видео записи, али и билборди широм Србије, носе потпис наше продукцијске куће.

Често волонтерски пратимо активности овдашњих невладиних организација, предузећа, установа, институција. Сматрамо да је друштвена одговорност веома важна, да је ово град свих нас и да свако од нас треба да помогне у складу са својим могућностима”, каже Дејан Грујић, власник продукције.

Са потписом ове продукције објављени су бројни видео записи на сервисима новинских агенција ФоНет, Танјуг и Инфобиро, те на више телевизија у Округу и шире. Годинама уназад, у сарадњи са локалном самоуправом, Видео продукција „Груја“ реализује и пројекте од јавног значаја које суфинасира Град Крушевац, а емитују се на локалним телевизијама.

Као носилац посла, Грујић каже да је за сваки успех важан тимски рад, те да све ово не би постигао без својих бројних сарадника. Поносан је и на чињеницу да је многе младе људе обучио за рад, као и на то да у свом тиму има и високообразоване људе који говоре више језика.

Са камером и фотоапаратом Грујић је обишао и велики број европских земаља, а ангажовања су углавном била на препоруку задовољних корисника.

Младима желим да поручим да само вредним и преданим радом могу да остваре своје снове. Ова продукција кренула је са једним фотоапаратом и једном камером, а данас има најсавременију опрему, камере, фотоапарате, машине, као и свој пословни простор. Нама, мало старијима, желим да поручим да нам је свима задатак да младима помогнемо да се, између осталог, и професионално остваре, да им своје знање несебично пренесемо и усмеримо на прави пут“, закључује Дејан Грујић.

ФОТО: Д. Павловић – Одјек.рс

 

 

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content