KAMPANJA RAGBISTA: Ragbi klub Kruševac upisuje nove članove

U Japanu je u toku Svetski kup u ragbiju a Ragbi klub Kruševac sutra započinje promotivnu kampanju po kruševačkim školama.

Želimo da iskoristimo veću zastupljenost ragbija u medijima i mladim Kruševljanima predstavimo naš klub i ovaj divni sport. Ciljna grupa su nam mladi uzrasta od 11 do 17 godina mada su svi oni koji žele da treniraju ragbi dobrodošli u klub”, ističu u Ragbi klubu Kruševac.

Promotivne aktivnosti biće sprovedene u tri osnovne škole, “Nada Popović”, “Dragomir Marković” i “Stanislav Binički”,  i jednoj srednjoj školi, Gimnaziji,  pa se očekuje da sa ragbijem bude upoznato više od 1.000 učenika.

U promociji će učestvovati članovi kluba kao i promoteri koje je angažovao Ragbi savez Srbije.

Treninzi kruševačkih ragbista su utorkom i četvrtkom od 19.30 sati i subotom od 15.30 sati, na terenu Sportskog centra Kruševac.

U protekle dve godine, zbog brojnih problema, aktivnosti smo sveli na najmanju moguću meru. Verujem da ćemo, nakon ovih promocija, dobiti dosta novih članova ali i vratitit neke stare kako bi formirali takmičarske selekcije i uključili se u takmičenja Ragbi saveza Srbije“, dodaju u klubu.

Ragbi se u Kruševcu igra od 1982. godine, kada je osnovana sekcija u kasarni “7. juli”. Ragbi klub Kruševac je osnovan pre 27 godina, 19. avgusta 1992. godine, i do sada je dao više od 60 reprezentativaca Srbije u raznim uzrasnim kategorijama.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content