KRIZA NAPRETKA: Teško gostovanje na Banovom brdu

Nakon katastrofalnih poraza od Voždovca i Dinama iz Vranja Napredak sutra gostuje Čukaričkom na Banovom brdu.

Na početku konferencije za novinare trener Milorad Kosanović se osvrnuo na utakmicu sa Vranjancima.

U ime svojih igrača i u svoje lično ime se izvinjavam svim ljubiteljima fudbala u Kruševcu, navijačima Napretka, i svim ljudima koji prate sport. Ne zato što je nenormalno da se izgubi utakmica, ili da se izgubi sa takvim rezultatom, nego jednostavno zbog načina na koji mi gubimo utakmice. To je uz splet raznih okolnosti-terena na kojima ne može da se igra fudbal- naša nesposobnost da se prilagodimo tim uslovima. Mi smo ušli u nastavak prvenstva daleko drugačiji od tima sa kojim smo završili prvenstvo. Razlika je ogromna i imaćemo velikih problema do kraja prvenstva” rekao je Milorad Kosanović.

Najavljujući utakmicu 25.kola Čukarički-Napredak, koja se igra u sredu 6.marta u 16 sati,  Kosanović je kazao da će “utakmica biti veoma teška”.

Čukarički je stari poznanik koji je do sada osvojio šest bodova u nastavku prvenstva. Igraju sa istim timom dve godine i igraju na svoj način. To nije igra koje neko treba da se plaši ali oni igraju tako da vrlo lako daju golove, za razliku od nas, tako da ćemo imati dosta problema. Za ostanak u plej ofu treba realno još tri do četiri boda, i mi moramo da ih uzmemo, kako znamo i možemo“, dodao je Kosanović.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content