ЛИСИЦЕ ЗА СЕДАМ ОСОБА: Ухапшен инспектор из Крушевца

Припадници Министарства унутрашњих послова у Крушевцу, Сектор унутрашње контроле и Одред жандармерије у Краљеву, у две одвојене акције на сузбијању трговине дрогом и расветљавању кривичног дела изазивање опште опасности су ухапсили седам особа.

Због постојања основа сумње да су извршили кривична дела неовлашћена призводња и стављање у промет опојних дрога и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја ухапшени су Б.Ђ. (1974) држављанин Босне и Хрцеговине, Ј.Ш. (1989) из Београда, П.Ђ. (1976) из Крушевца и М.П. (1997) полицијски службеник из Крушевца.

Полиција је претресом на више локација у граду, које су користили осумњичени пронашла и одузела преко 57 грама кокаина, два пиштоља, 59 комада муниције различитог калибра, мању количину марихуане, 10 мобилних телефона, око 1.200 евра и једно путничко возило.

М.П. је како се сумња посредовао у купопродаји кокаина између Ј.Ш. и једног малолетника.

Ухапшенима је по налогу Вишег јавног тужилаштва у Крушевцу одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени тужиоцу.

Полиција је у другој акцији, радећи на расветљавању кривичног дела изазивање опште опасности, извршеног на штету шездесетдеветогодишњег мушкарца из Крушевца, ухапсила Н.Б. (1993) из Косова Поља, В. А. (1983) и А. А. (1979) из Крушевца, због постојања основа сумње да су извршили наведено кривично дело.

Н.Б. се сумњичи да је намерно изазвао пожар на аутомобилу „рено клио“ у власништву оштећеног Крушевљанина, како се сумња по налогу В. А. и А. А., уз обећану новчану накнаду.

Осумњиченима је по налогу Основног јавног тужилаштва одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени тужиоцу.

 

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content