“Mali sajam sporta” u Kruševcu 1. oktobra

0

Sportski savez Srbije, uz podršku Ministartsva omladine i sporta Republike Srbije i u saradnji sa Gradom Kruševcem i Sportskim savezom grada Kruševca, dana 01.10.2018 (ponedeljak) godine organizuje promotivnu sportsku manifestaciju “Mali sajam sporta”.

Ove godine Sportski savez Srbije u šest gradova organizuje “Mali sajam sporta” kao uvod i najavu “Sajma sporta” koji se svake godine održava u Beogradu. Cilj organizacije sajma je promocija i popularizacija sporta i zdravog načina života sa naglaskom na uzrast od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola.

Na jednom mestu trideset sedam kruševačkih sportova i 53 kruševačke sportske organizacije predstaviće svoj sport, rad i potencijale.

Za mesto održavanja “Malog sajma sporta” u Kruševcu određen je Atletsko fudbalski blok Sportskog centra Kruševac “Mičetov stadion”, a kao alternativa u slučaju loših vremenskih uslova “Hala sportova”.

Početak sajma je u 11 časova, svečano otvaranje sajma je u 12 časova, trajanje sajma je do 14 časova. Posetioci “Malog sajma” sporta, osim razgledanja sportskih štandova, imaće priliku da direktno komuniciraju sa sportistima, trenerima i da se oprobaju na postavljenim sportskim terenima, poligonima i borilištima.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

19 + nineteen =

Skip to content