Na Cecinom koncertu očekuje se više stotina hiljada turista

Iz Turističke organizacije Grada Kruševca pozivaju Kruševljane da izdaju sobe gostima iz drugih gradova, koji će doći na Novogodišnji koncert Svetlane Cece Ražnatović, i na taj način profitiraju od nastupa folk dive.

Svi hotelski kapaciteti su već popunjeni, kako u gradu tako i u okolini. Očekujemo da Kruševac tokom Novogodišnjih i Božićnih praznika poseti više stotina hiljada turista. Zato obaveštavamo građane da su u mogućnosti da izdaju svoj stambeni, slobodan prostor. U kratkom roku je moguće dobiti Rešenje o kategorizaciji, sa dugoročnom zaradom. Kategorizacija za izdavanje soba, stanova, kuća, apartmana i košta 850 dinara, a rešenje važi naredne tri godine. – ističu u Turističkoj organizaciji Kruševca.

Ova ustanova organizuje i novogodišnju nagradnu igru „Lajkuj, deli, za Novu godinu uz Cecu, u Kruševcu se veseli“ u saradnji sa garni hotelima „City“ i „Biser“ i konačištem „Verige“.

Prva nagrada je noćenje za dve osobe u garni hotelu „City“, druga noćenje za dve osobe u garni hotelu „Biser“, a treća noćenje za dve osobe u konačištu „Verige“.

Ko želi da učestvuje u nagradnoj igri mora da lajkuje i šeruje Fejsbuk stranicu Turističke organizacije i pošalje fotografiju na temu „U iščekivanju 2016. godine…“ (Novogodišnja atmosfera), na e – mail: turizamkrusevac@mts.rs, sa naznakom: „Novogodišnja nagradna igra“.

Dobitnik jedne od nagrada biće u obavezi da objavi fotografiju svog boravka u Kruševcu tokom Novogodišnje noći.

Možda vam se dopadne i Više od ovog autora

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

9 − seven =

Skip to content