Na Cecinom koncertu očekuje se više stotina hiljada turista

0

Iz Turističke organizacije Grada Kruševca pozivaju Kruševljane da izdaju sobe gostima iz drugih gradova, koji će doći na Novogodišnji koncert Svetlane Cece Ražnatović, i na taj način profitiraju od nastupa folk dive.

Svi hotelski kapaciteti su već popunjeni, kako u gradu tako i u okolini. Očekujemo da Kruševac tokom Novogodišnjih i Božićnih praznika poseti više stotina hiljada turista. Zato obaveštavamo građane da su u mogućnosti da izdaju svoj stambeni, slobodan prostor. U kratkom roku je moguće dobiti Rešenje o kategorizaciji, sa dugoročnom zaradom. Kategorizacija za izdavanje soba, stanova, kuća, apartmana i košta 850 dinara, a rešenje važi naredne tri godine. – ističu u Turističkoj organizaciji Kruševca.

Ova ustanova organizuje i novogodišnju nagradnu igru „Lajkuj, deli, za Novu godinu uz Cecu, u Kruševcu se veseli“ u saradnji sa garni hotelima „City“ i „Biser“ i konačištem „Verige“.

Prva nagrada je noćenje za dve osobe u garni hotelu „City“, druga noćenje za dve osobe u garni hotelu „Biser“, a treća noćenje za dve osobe u konačištu „Verige“.

Ko želi da učestvuje u nagradnoj igri mora da lajkuje i šeruje Fejsbuk stranicu Turističke organizacije i pošalje fotografiju na temu „U iščekivanju 2016. godine…“ (Novogodišnja atmosfera), na e – mail: turizamkrusevac@mts.rs, sa naznakom: „Novogodišnja nagradna igra“.

Dobitnik jedne od nagrada biće u obavezi da objavi fotografiju svog boravka u Kruševcu tokom Novogodišnje noći.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content