Nestorović potvrdio: “Ceca Ražnatović je želja Kruševljana!”

Gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović potvrdio je danas da će Kruševljane na dočeku Nove godine, na Trgu Kosovskih junaka, zabavljati Svetlana Ceca Ražnatović.

Grad će, uz pomoć sponzora, obezbediti 30.000 evra.

Ceca je bila velika želja naših sugrađana, a mi smo se potrudili, nakon jedne uspešne godine za nas, da uslišimo njihove želje. Većina će biti zadovoljna izborom. Očekujemo veliki broj ljudi na dočeku, nešto što nismo imali do sada. Moramo voditi računa o bezbednosti svih onih koji budu došli.“– kazao je na konferenciji Nestorović dodajući da su želje građana saznali u ličnom kontaktu, obilazeći mesne zajednice.

U gradskom budžetu nisu predviđena sredstva za organizaciju novogodišnjeg koncerta, pa će troškove pokriti sponzori. Cena nastupa Cece Ražnatović za Novu godinu kreće se između 70.000 i 80.000 evra, dok Kruševac raspolaže sa znatno manjim sredstvima.

Ukupno zaduženje grada za ovaj koncert je negde oko 30.000 evra, plus plaćen PDV. To je ono što mi treba da obezbedimo. Razgovarali sa potencijalnim donatorima i blizu smo rešenja da obezbedimo sredstva. Ne znam kolika je ukupna vrednost nastupa Cece Ražnatović, ni kako će razlika biti nadoknađena. To nas ne interesuje. Generalni sponzor biće „Dunav osiguranje“ kao i kruševačke firme „Tehnogradnja“, „KruševacPut“, „Vlasinac Igda“. Sve će biti pokriveno ugovorima.” – objasnio je Nestorović.

Gradonačelnik Kruševca je kazao da su u igri za nastup na Trgu kosovskih junaka bili i “Legende” i Zvonko Bogdan.

Bili smo u dilemi. Moja želja bile su „Legende“. U čitavu priču oko dovođenja Cece Ražnatović bio je uključen i ministar Gašić. Ništa danas ne možete da realizujete tek tako. Ipak, ona se opredilal za naš grad. Ništa nije slučajno.” – rekao je Nestorović.

Nastup Cece Ražnatović u Kruševcu počeće oko 22 sata i trajaće do ponoći. Kao predgrupa će nastupiti kruševačke rok grupe.

Za stanovnike okolnih sela biće organizovan autobuski prevoz u 20.30 sati dok je povratak u 1.30.

Za doček Srpske Nove godine u Kruševcu nastupiće “Amadeus bend”. Za ovaj koncert, uz pomoć donatora, obezbeđeno je 500.000 dinara.

You might also like More from author

3 Comments

  1. Марко says

    Srećna vam Nova 2016. godina Kruševljani. Samo napre(dno). Biće još gore.

  2. Obrezanka says

    Gde odoše naše pare od poreze, prireza, taksi imnogo toga čime nas deru. Umesto da su to podelili siromašđnoj deci i onima šton emaju šta da jedu i krov nad glavom, oni pevaljku na trgu. Nadam se da narod neće oprostiti.

  3. Majka says

    Divno je kako se novac tako lako daje za “zelje gradjana” a mom detetu koje je tezak bolesnik grad i zdravatvo koje placam,ne mogu da odobre i dodele sanitet za odlaske u Beograd u Univerzitetsku Decju kliniku u Tirsovoj koji su svake druge nedelje! Za sve se ima a za one kojima je pomoc za bitne stvari i pitanje zdravlja i zivota potrebna,e tada se ne moze i nema,uzas,crni uzas

Comments are closed.

Skip to content