NAGRADNI KONKURS: “Dečja mašta s kupusišta” i “Tegla džema – najslađa tema”

0

Zbog velikog broja obolelih od korona virusa manifestacije “Toljevačka kupusijada” i “DŽemijada” su odložene ali je zato Opštinska biblioteka Varvarin raspisala  likovno – literarne konkurse na teme “Dečija mašta s kupusišta” i “Tegla džema – najslađa tema”.

Učesnici na ova dva konkursa se takmiče u tri kategorije, od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola, od petog do osmog razreda osnovnih škola i deca predškolskog uzrasta. U svakoj kategoriji će biti dodeljene po tri nagrade pojedinačno, kao i nagrade za najbolje kolekcije radova (organizator zadržava pravo da prema mogućnostima i odzivu učesnika dodeli i određeni broj specijalnih priznanja).

Na konkursima moguće je učestvovati sa neograničenim brojem originalnih radova, radovi se na konkurs šalju organizovano preko škola i predškolskih ustanova sa overenim spiskom autora radova i angažovanih pedagoga, radove će ocenjivati žiri čije će članove odrediti organizator konkursa, svi pristigli radovi ostaju u trajnom vlasništvu organizatora konkursa, organizator konkursa zadržava pravo da koristi radove u promotivne svrhe konkursa i u okviru svojih izložbenih i izdavačkih delatnosti.

Rok za prispeće radova na konkurs “Dečija mašta s kupusišta” je 20. oktobar 2021. godine, a žiriranje prispelih radova i obaveštenje o postignutim rezultatima je do 22. oktobra ove godine. Rok za prispeće radova na konkurs “Tegla džema – najslađa tema” je do 01. novembra 2021. godine, a žiriranje prispelih radova i obaveštenje o postignutim rezultatima je do 08. novembra ove godine.

Sve naknadne informacije zainteresovani mogu dobiti u prostorijama Opštinske biblioteke Varvarin, putem broja telefona 037/787-262 ili putem email adrese bibliotekavarvarin@gmail.com.

 

Možda vam se dopadne i Više od ovog autora

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

11 − 4 =

Skip to content