NAGRADNI KONKURS “KURSULA MEGDANDŽIJA”: Proglašeni pobednici

Na likovno – literarnom konkursu “Kursula megdandžija”, koji se tradicionalno organizuje u okviru obeležavanja 23. septembra, Dana opštine Varvarin i godišnjice Varvarinske bitke, ove godine je pristiglo 106 radova.

Učešće na konkursu su uzele dve osnovne škole iz opštine Varvarin, OŠ “Jovan Kursula” iz Varvarina i OŠ “Dragi Makić” iz Bošnjana.

Na likovni konkurs su pristigla 54 rada  učenika od prvog do četvrtog razreda 54 rada i 52 rada učenika od petog do osmog razreda.

U kategoriji od prvog do četvrtog razreda, na likovnom konkursu, prvo mesto podelili su Nemanja Lulić, OŠ “Dragi Makić”, i Klajdi Varfaj, OŠ “Jovan Kursula”. Drugo mesto dele Mihail Vesić i Sofija Milovanović, a treće su podelili Nikolina Savić i Ines Reljan, učenici OŠ “Jovan Kursula”.

U kategoriji od petog do osmog razreda prvo mesto su osvojile Marija Todorović i Neda Vasić, druga nagrada pripala je Mariji Mitov i Sari Cvetković, sve OŠ “Jovan Kursula”, a treća Lani Pantić iz OŠ “Dragi Makić” i Irini Pavlović iz OŠ “Jovan Kursula”.

Na literarnom konkursu u kategoriji od prvog de četvrtog razreda prvo mesto osvojio je Vojin Petrović, a u kategoriji od petog do osmog razreda, Antonina Krstić, oboje iz  iz OŠ “Jovan Kursula”.

FOTO: www.varvarin.org.rs

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content