NOVO OBEĆANJE PREDSEDNIKA: Deonica do Kruševca biće gotova do kraja 2022. godine!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je radove na izgradnji  Moravskog koridora i najavio da će deonica od Pojata do Kruševca biti završena do kraja 2022. godine!

Za Novu godinu svi će imati autoput od Pojata do Kruševca“, rekao je Vučić i dodao da će to puno značiti za privlačenje investitora.

On je istakao i da je deonica Čačak-Kraljevo izuzetno važna, i rekao da je neophodno i da se Kragujevac dobro poveže sa putevima.

Za godinu i po dana završavamo Čačak- Kraljevo“, prokomentarisao je predsednik, dodajući da će onda biti spojeni Kruševac i Kraljevo, početkom 2025. godine.

Kraj 2022. godine je novi predviđeni termin za završetak deonice autoputa Pojate – Kruševac.

U martu 2021. godine obilazeći radove na ovoj deonici Aleksandar Vučić je izjavio:

Verujem da ćemo do kraja godine odnosno do januara 2022. imati gotov auto-put od Pojata do Kruševca do mesta Makrešane’.

U  oktobru 2021. godine Vučić je ponovo, zajedno sa tadašnjim ambasadorom SAD Entonijem Godfrijem, obišao radove na izgradnji mosta preko Zapadne Morave na deonici od Pojata do Kruševca i „izrazio očekivanje da će ta deonica biti završena do marta 2022. godine, ukoliko budu rešeni problemi sa obezbeđivanjem kamena“.

FOTO: Instagram

 

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content