Osveštane nove prostorije SNS

0

Uz sasluženje osmorice sveštenika u Kruševcu su svečano otvorene i osveštane nove prostorije Srpske napredne stranke u Balkanskoj ulici.

Gradski odbor SNS u Kruševcu je prvi odbor jedne političke stranke u Srbiji i prvi unutar SNS koji je kupio prostorije za rad. Oformili smo konzorcijum od 880 članova stranke koji su svojim prilozima pomogli kupovinu, a 21. aprila smo Aleksandru Vučiću svečano uručili ugovor o donaciji konzorcijuma SNS. – kazao je Bratislav Gašić, potpredsednik SNS nakon osveštavanja  prostorija kojem je prisustvovao i Nikola Selaković, ministar pravde u tehničkoj vladi.

Nove prostorije SNS u Balkanskoj ulici osveštala su osmorica sveštenika FOTO: S. Milenković
Nove prostorije SNS u Balkanskoj ulici osveštala su osmorica sveštenika FOTO: S. Milenković

Gašić je kazao da žele da pokažu drugim političkim partijama da je moguće i na drugačiji način baviti se politikom „a ne samo sedenjem na grbači naroda“ ali je odbio da novinarima kaže koliko je koštala kupovina prostora koji je nekada pripadao „Agrobanci“.

SNS u Kruševcu ima 15.500 članova i ovaj prostor, koji ima oko 400 kvadrata, nam je bio preko potreban. Stare prostorije u Obilićevoj ulici, koje plaća grad, verovatno će biti ustupljene Regionalnoj agenciji za razvoj. – najavio je Gašić.

Bivši ministar odbrane je kazao da je informacija da će postati direktor Direkcije za kontrolu letenja Srbije i Crne Gore „notorna laž i izmišljotina“.

Verujem Aleksandru Vučiću i njegovom planu za Srbiju. Na njemu je da odluči gde ću biti i čime ću se baviti u naredne četiri godine. – naglasio je Gašić dodajući da je funkcija predsednika izvršnog odbora SNS „jako odgovorna funkcija koja iziskuje 24 časovni rad“.

Lider SNS u Rasinskom okrugu je najavio da će konstitutivna sednica novog saziva Skupštine Grada Kruševca biti održana 13. juna.

– U protekle četiri godine bavili smo se nasleđenim stanjem i završetkom famoznih stečajeva u kruševačkim preduzećima. To je pri kraju i sada krećemo u novi investicioni ciklus. Prethodne četiri godine iskoristili smo za sređivanje infrastrukture. Kruševac je jedan od najuređenijih gradova ne samo Srbije već i Balkana, sa širokim bulevarima, čistim ulicama, dobro urađenom infrastrukturom i mi smo ponosni na to. – istakao je Gašić.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Skip to content