Otišao Markoski, vratili se Zec i Projić

Nakon bledih igara na startu prvenstva Napredak u 4.kolu Super lige gostuje Proleteru u Novom Sadu.

Protekle sedmice bilo je nekoliko kadrovskih promena u ekipi Napretka. Otišao je Jovan Markoski ali su zato crveni dres ponovo zadužili Đuro Zec i Josip Projić:

Markoski nakon prošlogodišnje povrede nije više mogao da se ozbiljno posveti treninzima i radu. Zahvaljujemo mu se na svemu što je pružio Napretku u prethodne tri godine. Neozbiljno je da zbog igrača koji imaju između 38 i 40 godina zatvaramo prostor deci koja su ovde ponikla, ili dolaze ovde da narastu. On je sam doneo odluku da ode iz kluba i mi smo mu izašli u susret“, kazao je na konferenciji za novinare Kosanović.

Proleter je najprijatnije iznenađenje starta šampionata.

U Proleteru igra dosta igrača koji su prošli kroz školu fudbala Vojvodine i oni samo potvrđuju svojim rezultatima u Super ligi da je ta škola bila dobra. Očekuje nas ozbiljna utakmica a mislim da polako izlazimo iz krize koja je nastala neradom na pripremama. Nadam se da ćemo u subotu odigrati bolje nego prošle subote. To bi bilo dovoljno da nam da nadu da ćemo napraviti dobar rezultat u Novom Sadu“, smatra Kosanović.

Utakmica Proleter – Napredak igra se u subotu 11.avgusta od 19 časova uz direktan prenos na Areni 1.

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content