PARLAMENTARNI IZBORI 2020: Kruševljani na listama “Metla 2020” i “Za Kraljevinu Srbiju”

Republička izborna komisija je za predstojeće parlamentarne izbore proglasila deset lista a na njima se nalazi više od 30 kandidata iz Rasinskog okruga.

Na listi SNS je sedmoro kandidata iz našeg okruga, na listi SPS-JS osmoro a među radikalima petoro.

Sedmoro kandidata je i na listi “Za Kraljevinu Srbiju”. Privatni preduzetnik iz Kruševca Zoran Radojević je 28. na ovoj listi, diplomirani ekonomista iz Trstenika Mikica Vidaković je 42. , Ana Mustafić iz Kruševca je 45. a penzionerka iz Kruševca Snežana Usević 50. Doktor Radovan Popović iz Trstenika zauzeo je 152. mesto na listi, Bratislav Živković iz Kruševca 200. a samostalni umetnik Miroslav Petronijević 219.

Kruševljani su zastupljeni i na listi “Metla 2020”. Saša Anđelković, predsednik Gradskog odbora DSS, je 20., medicinska sestra Marija Janićijević 30., bivši načelnik okruga Branimir Trajković je 77 a studentkinja Milica Mihajlović 144. Na listi su i ekonomski tehničar iz Lazarice LJiljana Jevremović i elektortehničar Srđan Lazić.

Na listi Ujedinjene demokratske Srbije je samo jedna kandidatkinja iz Rasinskog okruga, Nevenka Babić iz Ćićevca koja je 28. na listi.

Izborne liste koje predvode Aleksandar Šapić, Muamer Zukorlić i Milan Stamatović nemaju kandidate iz Rasinskog okruga.

Izvor: RIK

 

You might also like More from author

Comments are closed.

Skip to content